ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Αποκάλυψη-Σοκ: Ο Κινέζικος Στρατός συζήτησε το 2015 πως θα κάνει όπλο τους κορονοϊούς κατά των εχθρών του

Το 2015, Κινέζοι στρατιωτικοί επιστήμονες συζήτησαν πώς να μετατρέψουν σε όπλα τους κορονοϊούς SARS, πέντε χρόνια πριν εμφανιστεί η πανδημία του COVID-19 στο Γουχάν της Κίνας.

Σε ένα έγγραφο 263 σελίδων, γραμμένο από επιστήμονες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (People’s Liberation Army-PLA) και ανώτερους Κινέζους αξιωματούχους δημόσιας υγείας, που έφτασε στα χέρια του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά την έρευνά του για την προέλευση του COVID-19, οι επιστήμονες του PLA σημειώνουν πώς μια ξαφνική αύξηση των ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης με βιολογικά όπλα «θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του ιατρικού συστήματος του εχθρού», σύμφωνα με το The Weekend Australian (θυγατρική της News Corp).

Υποδηλώνει ότι οι κορονοϊοί SARS θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν μια «νέα εποχή γενετικών όπλων», και σημείωσαν ότι μπορούν «τεχνητά να χειραγωγηθούν σε έναν αναδυόμενο ιό ανθρώπινης νόσου, στη συνέχεια να μετατραπούν σε όπλο και να εξαπολυθούν με τρόπο που δεν είχε ξαναδεί η ανθρωπότητα».

Οι πρόεδροι των επιτροπών εξωτερικών υποθέσεων και πληροφοριών της Βρετανίας και της Αυστραλίας, Tom Tugendhat και James Paterson, αναφέρουν ότι το έγγραφο εγείρει σημαντικές ανησυχίες για την κινεζική έλλειψη διαφάνειας σχετικά με την προέλευση του COVID-19.

Το έγγραφο στην κινεζική γλώσσα, με τίτλο “Η αφύσικη προέλευση του SARS και νέα είδη ανθρωπογενών ιών ως γενετικά βιολογικά όπλα”, σκιαγραφεί την πρόοδο της Κίνας στον ερευνητικό τομέα του βιολογικού πολέμου.

«Μετά από εξελίξεις σε άλλους επιστημονικούς τομείς, σημειώθηκαν σημαντικές προόδους στην παράδοση βιολογικών παραγόντων», αναφέρει.

Δέκα από τους συγγραφείς είναι επιστήμονες και εμπειρογνώμονες όπλων που συνδέονται με το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πολεμικής Αεροπορίας στο Xi’an, , που τέθηκε υπό τη διοίκηση του PLA υπό τις στρατιωτικές μεταρρυθμίσεις του Προέδρου Xi Jinping το 2017.

«Ήμασταν σε θέση να επαληθεύσουμε την αυθεντικότητά του ως έγγραφο που συντάχθηκε από τους συγκεκριμένους ερευνητές και επιστήμονες της PLA», σύμφωνα με τον Robert Potter, ειδικός στην ψηφιακή ιατροδικαστική που έχει εργαστεί στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και του Καναδά και έχει και στο παρλεθόν αναλύσει έγγραφα που έχουν διαρρεύσει από την κινεζική κυβέρνηση.

Σημειώνεται, πως μεταξύ των πιο περίεργων ισχυρισμών των στρατιωτικών επιστημόνων είναι η θεωρία τους ότι το SARS-CoV-1, ο ιός που προκάλεσε την επιδημία SARS του 2003, ήταν ένα τεχνητό βιολογικό όπλο, το οποίο εσκεμμένα εξαπολύθηκε στην Κίνα από «τρομοκράτες».

Πηγή: pentapostagma.gr

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ