ΕΘΝΙΚΑ

Μας Έχουν Περικυκλώσει! Ντού Από Παντού Τα Τουρκικά UAV Bayraktar TB2

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Τα μεγαλόπνοα σχέδια του Τούρκου προέδρου Ρ.Ν. Ερντογάν, να περικυκλώσει την Ελλάδα με drone “Bayraktar”, έχουν πάρει σάρκα και οστά, αιφνιδιάζοντας την ΕΥΠ!

Η Τουρκική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών ( ΜΙΤ ) κατάφεραν να μεταφέρουν κάτω από την μύτη της ΕΥΠ (σύμφωνα, και πάντα με σενάρια ) τα Τουρκικά UAV Bayraktar TB2 ,σε : Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο, Σκόπια!

Τα εν λόγω UAV Bayraktar TB2 ,δέν έχουν παραδοθεί-ενταχθεί επισήμως στους Στρατούς των Χωρών Αλβανίας, Κοσσυφοπέδιου, Σκόπια, τα χειρίζονται Τούρκοι, και οι εκπαίδευσή των μελλοντικών χειριστών Bayraktar TB2 από αυτές τις Χώρες, γίνεται στην Τουρκία, για να μην το πάρει πρέφα η Ελλάδα!

Τα Τουρκία drone, Φέρονται να είναι καλά κρυμμένα από την Τουρκική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, σε δύο, η παραπάνω μυστικές περιοχές, στα πρότυπα της μυστικής Αλβανικής αεροπορικής βάσης Gjader,επι Ενβέρ Χότζα, σχεδιασμένη σε ένα υπόγειο τούνελ, μέσα στο βουνό!

Μόλις τώρα, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, Μιλώντας σε νέους της Τουρκίας με αφορμή το Μπαϊράμι των Νέων, αποκάλυψε ότι στα Κατεχόμενα λειτουργεί Τουρκική βάση drones, “σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε επίθεση στην περιοχή πρέπει να είμαστε ισχυροί”. Είπε ακόμη ότι στις 20 Ιουλίου από τα κατεχόμενα θα δώσει τα απαιτούμενα μηνύματα σε όλο τον κόσμο.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως “η Τουρκία δεν περιορίζεται σε 780 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα, για μας Τουρκία είναι παντού”, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια γενική Στρατιωτική Επίθεση στην Ελλάδα, με Στόχο την Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου, και την Κύπρο!

Πηγή: Priftis News

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΕΘΝΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ